SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 11 octombrie 2019

Vizită

Azi, 11 octombrie, la bibliotecă a venit o altă serie de copii , elevi ai clasei a VII-a de la Școala Gimnazială ,,Szacsvay Imre'', Oradea, însoțiți de doamna profesoară de limba română Mihalache Anca-Elena. După ce li s-a vorbit despre regulamentul de înscriere la bibliotecă, au vizitat secția de împrumut pentru copii, iar după ce s-au familiarizat cu secția în care se găsesc cărți pentru ciclul gimnazial, s-au oprit și în Ludoteca secției, unde a avut loc un dialog între bibliotecar și elevi, au aflat multe lucruri interesante despre universul minunat al cărților, despre importanța pe care cărțile o au în viața omului. Au pus întrebări și au ascultat cu deosebit interes ce li s-a spus despre bibliotecă. Apoi, elevii au vizitat și amfiteatrul, după care s-au oprit și la secția de arte, unde au putut vedea o serie de lucruri interesante, de la CD-uri cu muzică, cu cărți vorbite, la DVD-uri cu filme documentare, atât din filmografia românească, cât și din cea străină, de asemenea, au avut plăcerea de a mai vedea și alte genuri de cărți (de etnografie și folclor, de pictura, muzică, sport, etc).
S-au oprit și la cataloagele tradiționale, iar doamna bibliotecară le-a explicat în ce constau aceste cataloage, ce sunt ele, de fapt.

Iată și câteva imagini din timpul acestei vizite:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu