SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 3 decembrie 2019

Recomandarea zilei: ,,Tiptil, Crăciunul se apropie'', de Eugenia Glăvan


Azi, 3 decembrie, vă recomand ca lectură cartea ,,Tiptil, Crăciunul se apropie'', a autoarei Eugenia Glăvan, o mare iubitoare a cărților de povești. Acest volum a fost scris pentru fiica sa, Despina, care i-a transformat viața într-o poveste fără sfârșit, precum și nepoțelelor sale, Adela și Alma, pe care le iubește nespus. Este primul volum dintr-o serie care urmărește isprăvile locuitorilor pădurii de peste deal. De asemenea, în anul 2014, această carte s-a numărat printre cei șase finaliști ai Galei ,,Bun de Tipar'', secțiunea ,,Carte pentru copii și tineret'' și printre finaliștii concursului ,,Cele mai frumoase cărți din România''.
În pădurea de peste deal iarna a venit și Crăciunul bate la ușă. Aricelul Picătură, castorul Dunguliță, popândăul Săculeț, aricica Trăncănici, viezurele Puricel, șoricica Chichiriț, veverița Zizi și mulți alți prieteni se află în toiul pregătirilor de Sărbători.
E mare agitație! Brazii și luminișurile sunt împodobite, cadourile sunt frumos ambalate, iar în aer plutesc miresme îmbietoare de turtă dulce și scorțișoară. Miroase a Crăciun!
Bătrânul Spiriduș Știe-Tot sortează și citește cu atenție scrisorile tuturor pentru a-i putea trimite Moșului listele cu dorințele năzdrăvanilor noștri.
Lăsați-vă cuprinși de magia Sărbătorilor și pășiți într-o lume minunată, plină de bucurie, inocență, energie inepuizabilă, chef de joacă și dorință de a descoperi lucruri noi, un loc unde toate visele se împlinesc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu