SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 27 mai 2016

Câștigătorii concursului ”Cele mai frumoase trei cărți”

   Concursul de lectură ”Cele mai frumoase trei cărți” își numără câștigătorii. 
     Acesta a fost lansat în luna februarie și s-a adresat tinerilor cititori. În concurs s-au înscris copii cu vârsta de până la 14 ani, utilizatori fideli sau cititori nou înscriși la bibliotecă, a căror plăcere de a citi a găsit corespondent în provocarea lansată de Secția de împrumut pentru copii și tineret. 
    În continuare, în ordine alfabetică, lista câștigătorilor, care au obținut, cu toții, punctajul maxim, pentru răspunsurile date la întrebările din cărțile citite:

1. Ardelean Alexandru Dafin
2. Bara Ana Maria
3. Brad Andreea
4. Costa Andreea
5. Ciuta Daria
6. Dan Mihai
7. Kovacs Renata
8. Mateas Alexia Elena
9. Rusu Dana

    Apreciem implicarea tuturor participanților și o răsplătim cu premii în cadrul festivității de premiere care va avea loc miercuri, 1 Iunie, ora 16,00, în Ludotecă.
      Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu