SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 30 ianuarie 2020

Recomandarea zilei: ,,Uimitoarele aventuri ale lui Wilbur McCloud. O vânătoare furtunoasă'', de Andreas Karlstrom



Începem anul în forță cu o carte plină de peripeții pentru copii intitulată ,,Uimitoarele aventuri ale lui Wilbur McCloud. O vânătoare furtunoasă'', de Andreas Karlstrom, actor și, deopotivă și autor de cărți pentru copii, originar din Germania, Ravensburgh. 
Este o poveste despre un mic avion cu elice care merge într-o mică călătorie de erou, trăiește tot felul de aventuri interesante și face mulți prieteni noi. Astfel, în mijlocul Oceanului Atlantic există o insulă unde locuiesc doar avioane. Unul dintre ele este micuțul Wilbur McCloud, un biplan cu elice. Într-o zi, pe când zbura alături de tatăl său, Wilbur se pierde într-o furtună și este obligat să aterizeze de urgență. În drumul său, Wilbur îl întâlnește pe Mika, un raton înțelept, cu care pleacă pentru a-și regăsi tatăl. Află că furtuna este provocată de însăși Fantoma, care, împreună cu ceata ei de spiriduși, plănuiește să construiască o mașină uriașă de schimbat vremea. Dorind să dejoace planul Fantomei, eroii noștri pornesc într-o urmărire sălbatică prin toată Europa. De-a lungul călătoriei, alți membri se alătură echipei: Kim, o mangustă temerară, și zăpăcitul cameleon Schmitt. Cu ajutorul prietenilor săi, Wilbur își învinge fricile și îșă regăsește părintele pierdut.

Lectură plăcută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu