SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 9 martie 2016

Mame şi copii - fiecare zi petrecută împreună, o bucurie

  

     
       Secţia de copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene "Gh. Şincai" Bihor invită mamele care au copii de vârstă preşcolară şi şcolară mică la o discuţie cu Diana Bodea-Lung, psiholog, profesor şi consilier şcolar la două licee orădene. Temele de discuţie sunt legate de comportamentul şi dezvoltarea copiilor, însă puteţi aborda orice chestiune legată de copilul dvs. care vă preocupă. 
    Întâlnirea, care este menită să le ofere mamelor posibilitatea interacţiunii cu un specialist şi cu alte persoane cu preocupări comune care ţin de "meseria" de mamă, va avea loc joi, 10 martie 2016 de la ora 17,00 la etajul I al Bibliotecii Judeţene din str. Armatei Române, nr. 1/A. 
      Puteţi veni însoţiţi de cei mici. Ei vor participa la o activitate desfăşurată de bibliotecarele secţiei.
          Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu