SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 26 iulie 2018

Invitație la lectură
Azi, 26 iulie 2018, vă propun ca lectură o carte foarte interesantă a autoarei japoneze Yoriko Tsutsui intitulată ,,Singură la cumpărături''. Cartea este despre o fetiță pe nume Midori, în vârstă de 5 ani. Mama o roagă să meargă singură la magazinul din colț pentru a lua lapte și se întreabă dacă poate ea oare să facă acest lucru? Cum să nu! Adică ...să meargă pentru prima oară singură? Nu e ușor pentru un copil să-și învingă teama și să depășească obstacolele, mai mari sau mai mici, care apar la tot pasul. Când ești mic, este foarte ușor să cazi și să te lovești la genunchi. Dar de fiecare dată când te ridici și mergi mai departe, ești mai mare și mai puternic.
Lectură plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu