SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 1 martie 2019

Ultima zi a dominșoarei Bixby, de John David Anderson


Azi, vineri, 1 martie 2019, vă recomand să citiți cartea ,,Ultima zi a domnișoarei Bixby'', scrisă de John David Anderson, un îndrăgit autor american de cărți pentru copii. El s-a născut în Indianapolis, Statele Unite și s-a înscris la Universitatea Statului Indiana. Este așa-numit ,,scriitorul cu suflet de copil'', căruia îi place la nebunie să meargă cu bicicleta, să citească, să mănânce ciocolată, să-și petreacă timpul cu familia, să cânte la pian, să se uite la filme, să construiască diverse lucruri drăguțe din Lego, să joace jocuri video, etc. În prezent, Anderson locuiește împreună cu soția sa răbdătoare și gemenii lor minunați în Indianapolis, Indiana, chiar lângă un parc național și un Walmart. Nu poartă cravată, dar spre uimirea noastră, poartă sandale iarna. 
Printre cărțile sale se numără și ,,Sidekicked'', ,,Minion'', ,,Standard Hero Behaviour'', ,,The Dungeoneers''. 
Cât despre cartea aceasta, s-a afirmat faptul că este ,,cea mai bună carte pentru copii a anului 2016, în topul Publisher's Weekly. 
Toată lumea știe că există tipuri diferite de profesori. Profesorii buni, cei care nu-s chiar așa grozavi, cei plictisitori, cei răi, cei care se străduiesc prea mult, cei pe care n-o să ți-i mai amintești niciodată și cei pe care vrei să-i uiți. Dar domnișoara Bixby nu face parte din niciuna dintre aceste categorii. E genul de profesoară care te face să crezi că neplăcerea aceea numită școală chiar merită să-ți bați capul cu ea. E genul care face ideea de a deveni om mare mai puțin înspăimântătoare. Este cea pe care nu vrei s-o dezamăgești niciodată. Domnișoara Bixby este unică. 
Topher, Brand și Steve știu asta mai bine ca oricine. Așa că atunci când domnișoara Bixby anunță pe neașteptate că este foarte bolnavă și că  nu va fi în stare să termine alături de ei anul școlar, cei trei băieți pun la cale un plan. Mai departe, pentru a afla ce plan pun cei trei băieți la cale, vă invit să citiți cartea recomandată. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu