SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 23 iunie 2022

Un cățeluș în furtună, de Guojing 

Azi vă propun spre lectură o carte plină de duioșie și de gingășie a autoarei și ilustratoarei originară din China. Ea a început să deseneze de la o vârstă fragedă, de asemenea, ea a lucrat ca artist concept la jocuri și emisiuni de televiziune pentru copii și a conceput ideea pentru singurul copil în timp ce lucra în animație în Singapore. 
Astfel, în paginile acestei povești înduioșătoare, cititorii vor descoperi emoția, teama și bucuria unei prime întâlniri între două suflete pline de iubire: un cățeluș abandonat și o fată cu inimă bună. Cu pași timizi, cu o răbdare nesfârșită, dar și cu multă afecțiune, între ei se leagă o prietenie pe viață. ,,Un cățeluș în furtună'' este o carte fără cuvinte - ilustrații nespus de expresive îi invită pe cei mici și pe părinți să-și folosească imaginația, să descopere detaliile drăgălașe de pe fiecare pagină și să țeasă la fiecare lectură o nouă și încântătoare poveste. 
O carte irezistibil de frumoasă, printre ale cărei ilustrații captivante se ascund lecții prețioase despre prietenie, generozitate, iubire și speranță. 
Cu această carte, Guojing reușește să creeze o poveste de un suspans și o emoție deosebite, datorită talentului ei uluitor, aproape nemilos, cu o măiestrie demnă de Disney sau de Pixar.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu