SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 11 iunie 2009

Maratonul lecturii

Mai aveţi timp să vă înscrieţi la concursul ,,Maratonul lecturii ''. În prezent se desfăşoară a doua ediţie şi este destinat copiilor cu vârste între 7 şi 14 ani. Dintr-o listă de cărţi propusă de noi, voi trebuie să citiţi şi să răspundeţi la întrebări. Fiecărui participant i se va completa o fişă de evidenţă cu numărul de ordine al fiecărei lecturi. Cine răspunde corect şi citeşte cât mai multe cărţi va fi propus pentru marea premiere. Concursul a fost lansat la începutul anului 2008, finalizat în primă etapă în luna decembrie, când a avut loc marea premiere în cadrul unei petreceri interactive. Atunci a fost desemnat regele şi regina lecturii.


2 comentarii:

  1. Interesantă această activitate. Am fost şi eu participant,anul trecut. Mi-a plăcut foarte mult festivitatea de premiere, în special costumaţia regelui şi a reginei. Aştept cu nerăbdare următoarea premiere. Sper să fie la fel de frumoasă. Vă mulţumesc pentru această iniţiativă! Daniela - Oradea

    RăspundețiȘtergere
  2. ma numesc Hadi Kinga am participat si eu la concusul maratonul lecturi si la tombola cunoasteri.pentru maraton am citit multe carti, iar la tombola cunoasteri am extras intrebari si apoi am raspuns la ele. la ce intrebari n-am stiut am mers acasa si m-am interesat pe internet si am mai intrebat-o pe mami si pe doamna invatătoare si am mai citit. Eu m-am gandit sa organizati si un concurs de dans.

    RăspundețiȘtergere