SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 29 iulie 2011

Teste de cultură generală

Se ştie că activitatea intelectuală, raţional organizată, reprezintă un mijloc de promovare a sănătăţii mintale a copilului. În acest scop am alocat în cadrul activităţilor incluse în programul de vacanţă pentru copii câteva ore cu teste de cultură generală. Copiii au participat cu mult entuziasm, le-au dat posibilitatea de a-şi testa cunoştinţele de cultură generală din diferite domenii. Întrebările au fost selectate în funcţie de categoria de vârstă a fiecărui copil, având un grad de dificultate diferit. Au dat dovadă de multă capacitate de concentrare, de intuiţie în rezolvarea problemelor, talent creativ şi motivaţie intrinsecă pentru învăţare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu