SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 13 decembrie 2011

Sunt copil de grădiniţă
Semnalăm apariţia volumului de poezii ,,Sunt copil de grădiniţă'', versuri cu dedicaţie şi scenete, autoare Galina Pantea. Cartea a apărut la Editura Aureo din Oradea, 2011, cuprinde 60 poezii despre grădiniţă, familie, poveşti şi jucării, prieteni necuvântători, prezintă natura cu frumuseţile ei şi câteva exerciţii de numărat, socotit şi citit. Scenetele ,,Grădinarul şi legumele'' şi ,,Greierele şi furnica'' încheie acest volum cu ilustraţii realizate de copii, fiecare poezie purtând o dedicaţie. Autoarea, fost dascăl, a încercat să transpună în versuri amintirile şi imaginile luminoase a mai multor generaţii pe care le-a educat de-a lungul carierei. O felicităm pentru realizare!

Un comentariu: