SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 19 martie 2012

Din nou cu medicii stomatologi


Vineri 16 martie 2012, de la ora 10, elevii clasei a III-a A, de la Şcoala cu clasele I-VIII ,,Oltea Doamna'', coordonaţi de d-na profesor Silvia Simuţ, s-au întâlnit cu medicul stomatolog Gaspar Monica din cadrul Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Filiala Crişana. Elevii au dat dovadă de multe cunoştinţe privind igiena cavităţii bucale. Au vizionat şi analizat cu atenţie materialul didactic prezentat. În continuarea activităţii au vizitat biblioteca, s-au înscris şi au împrumutat cărţi, au primit răspunsuri la întrebări.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru orice initiativa si pentru orice efort de sustinere si educare a copiilor din Romania.

    RăspundețiȘtergere