SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 2 aprilie 2012

Concurs de monologuri în limba engleză, ediţia a 6-a

Joi, 29 martie 2012, de la ora 11, în amfiteatrul bibliotecii a avut loc concursul judeţean de monologuri în limba engleză. Iniţiatoarea acestui proiect este Asociaţia Naţională de Teatru Educaţional din România (EDAR), organizatori: profesori Fingerman Marta şi Ursuţiu Lavinia de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul'' şi profesor Moler Mariana de la Liceul Teologic ,,Don Orione'', parteneri Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'', prin Mariana Barna, şef birou Secţia pentru copii şi tineret şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. La această ediţie au participat 33 elevi din 7 şcoli şi licee din judeţ. Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă: clasele V-VI, VII-VIII, IX-X, XI-XII. Din fiecare categorie câte un participant cu punctajul maxim obţinut se va prezenta la faza naţională din 4-6 mai, la Reşiţa. Din juriu au făcut parte doamnele profesor: Hosu Valentina, Dorina Ştreng, Rodica Măduţa, Costa Monica, Florica Porteleki şi Şerban Borda, actor de la Teatrul ,,Regina Maria''. Au prezentat elevele Oprea Raisa şi Mihele Beatrix, de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul'. Participanţii au fost recompensaţi cu diplome şi cărţi în limba engleză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu