SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 24 mai 2013

Centru de excelenţă pentru servicii oferite adolescenţilor şi tinerilor adulţi (14 - 25 ani)

Miercuri, 22 şi joi, 23 mai 2013, la invitaţia Bibliotecii Judeţene ,,Octavian Goga'' din Cluj Napoca am participat ca delegat din partea Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'' Oradea la atelierul naţional şi la sesiunea demonstrativă din cadrul Centrului de excelenţă pentru servicii oferite adolescenţilor şi tinerilor adulţi (14-25 ani), proiect câştigat de clujeni la aplicaţia depusă pentru obţinerea de fonduri pentru astfel de servicii, prin Fundaţia IREX. Aceste două zile au avut program intens, în prima zi s-a realizat deschiderea cu mesajul Sorinei Stanca, manager al bibliotecii, Paul Andre Baran, director Fundaţia IREX şi reprezentantul local al Consiliului Judeţean Cluj. S-au prezentat două teme: Dezvoltarea personală a adolescenţilor şi tinerilor adulţi: particularităţi, metode, trainer Alina Sintoma şi Metode didactico-pedagogice de lucru cu adolescenţii şi tinerii adulţi, expert educaţional Simona Bernat, cu includerea participanţilor într-o activitate interactivă, urmată de cafenea culturală cu tema: Metode de lucru cu adolescenţii şi tinerii adulţi în bibliotecile publice. A doua zi au avut loc cele trei ateliere demonstrative: MovieLab, MuzicLab şi ITLab cu implicarea adolescenţilor în activitate.
Dorim succes echipei de la Cluj! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu