SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 22 octombrie 2013

Club de lectură în limba engleză


În data de 5 septembrie 2013, la secţia pentru copii şi tineret s-a desfăşurat clubul de lectură în limba engleză și susținut de prof. Lorena Barna. A utilizat ca metodă de lucru jocul și munca în echipă, cu sprijinul echipei de voluntari ai Bibliotecii: Annamaria Anie Dombi, Iabloncic Dominik Mario și Alex Jozsa.
Au participat elevi de la Școala Gimnazială "Avram Iancu" Oradea, coordonați de prof. Stelieana Cîrciumaru, dar și utilizatori ai Secției pentru copii. La eveniment a asistat și dl Bruce KLEINER, consilier pentru Presă și Cultură al Ambasadei SUA la București, însoțit de dl Felix Kopelman, președintele Comunității Evreiești din Bihor și de d-na Ligia Mirișan, director-manager al Bibliotecii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu