SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 12 noiembrie 2013

Curs de iniţiere în metodologia Mind Lab

desfăşurat la Oradea, în 4 noiembrie 2013, la Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai''. Au participat cadre didactice din învăţământul primar, preşcolar şi bibliotecari.
Mind Lab este o metodologie inovativa de dezvoltare a capacitatii de gandire, a abilitatilor emotionale si sociale,, pornind de la jocuri de strategie. 
Scopul fondatorilor este să transmită


 generaţiei viitoare atât abilităţi cognitive, cât şi deprinderi utile vieţii cotidiene. Acestea vor sprijini tinerii în optimizarea propriului potenţial şi îi vor ajuta să devină mai raţionali, mai fericiţi, plini de succes, oameni care să acţioneze onorabil faţă de semenii lor şi care să-şi valorifice pe deplin talentele înnăscute.

Din 2007 metoda Mind Lab este implementata cu succes si in Romania, fie ca program integrat in oferta educationala a institutiilor partenere, fie ca program extracurricular. In fiecare an mai multe scoli sau gradinite includ Mind Lab intre programele oferite, intrucat raspunde nevoii de a forma competente reale copiilor, de a-i invata cum sa gandeasca, de a face fata constructiv pierderii si castigului, altfel spus, de a-i pregati pentru viata de adult a secolului 21. Cursul a fost sustinut de partenerul zonal Ioana Ştefan de la Timişoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu