SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 14 noiembrie 2014

Parfum de toamnă



Ieri, la Biblioteca Judeţeană "Gheorge Şincai" a avut loc vernisajul expoziţiei de desene, pictură şi colaje "Parfum de toamnă", din cadrul celei de-a doua etape din programul educativ "Paleta anotimpurilor". Cei mai talentaţi elevi au fost premiaţi în cadrul vernisajului.
Expoziţia de desene, pictură şi colaje "Parfum de toamnă" face parte din cea de-a doua etapă a programului educativ "Paleta anotimpurilor". Expoziţia a luat naştere în urma unui concurs organizat de prof. Ana Patricia Marcu, coordonatoarea proiectului, alături de echipa de proiect formată din profesori ai Colegiului Naţional "Iosif Vulcan" Oradea, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană "Gheorghe Şincai" Bihor - bibliotecar Mariana Barna. Proiectul a urmărit să-i sensibilizeze pe copii şi să le dea prilejul de a observa frumuseţile naturii, chiar şi în acest anotimp de trecere către iarnă. Obiectivele urmărite au fost dezvoltarea creativităţii şi a imaginaţiei elevilor. La concurs au participat peste 70 de elevi din 10 licee şi şcoli din judeţul Bihor. Cum era de aşteptat, cele mai reuşite lucrări au fost premiate cu prilejul vernisării expoziţiei. S-au oferit cărţi şi diplome pentru ocupanţii locului I şi diplome pentru copiii de pe locurile II şi III. Nu au lipsit menţiunile şi premiile speciale. Elevii care au obţinut locul I la pictură sunt: Clasele V-VI - Denisa Fildan (Şc. Oltea Doamna); cls. VII-VIII - Adela Durgheu (ŞG nr 3 Leş); cls. IX-X - Dana Jurjuţ (CN Iosif Vulcan); cls. XI-XII-Koszegi Timea (LT Szent Laszlo). La colaj, locul I a fost obţinut de: Vizer Andrea Kristina, cls. a XI-a (CN Iosif Vulcan), şi Patricia Mercea, cls. a VII-a (Şc. Nicolae Bălcescu). La desen, locul I a fost obţinut de: Roland Amburs, cls. a VII-a (CN Emanuil Gojdu) şi Adina Pascalău, cls. a XI-a (CN Iosif Vulcan). Evenimentul a inclus şi un moment muzical popular susţinut de Dana Jurjuţ, din clasa a X-a, Colegiul Naţional "Iosif Vulcan" Oradea.
Sursa>http://www.crisana.ro/stiri/actualitate-13/-parfum-de-toamna-la-biblioteca-judeteana-premii-pentru-cei-mai-talentati-elevi-149592.html
https://www.facebook.com/bibliobihor?fref=ts


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu