SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 1 iulie 2015

Program de vacanta


PROGRAM DE VACANŢĂ
1 IULIE – 30 AUGUST 2014 -

MEDIATECĂ
CINECLUB ,,MARIENBAD’’, în fiecare zi de joi a săptămânii, de la ora 16:00;

SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET
Zilnic, între ORELE 12:00-13:30

VIZIONARE: DESENE ANIMATE
ORA DE POVESTE
JOCURI LOGICE

În fiecare zi de marţi, de la ora 16 şi vineri, de la ora 16:30, Club de învăţarea  limbilor: franceză şi spaniolă pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani (valabil luna iulie).

În data de 3 iulie 2015, de la ora 15:00, Club de lectură în limba engleză, pentru elevi, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, cu participarea voluntarilor americani.

În data de 26 august 2015, de la ora 16:00, Club de lectură în limba franceză, pentru elevi, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, cu participarea stagiarilor francezi.


Vă aşteptăm!

Un comentariu:

  1. Binevenita initiativa, in special sectia de copii m-ar fi interesat, insa as fi crezut ca se stie ca la acele ore copiii dorm, deci nicio sansa. Iar activitatea de vizionare desene animate, daca doresc sa "droghez" mintea copilului, o fac acasa. Mi-as fi dorit activitati educative de la angajatii bibliotecii, de la care ma astept sa avem ce invata.
    Clubul de lectura in limba franceza si engleza cu stagiari si voluntari, jos palaria :). Sper sa apara si la sectia de copii, ceva sa putem merge si noi.
    Multumesc,
    Anamaria

    RăspundețiȘtergere