SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 12 noiembrie 2019

Vizită

Azi, 12 noiembrie, ne-au vizitat la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai'', Oradea, un alt grup de copii de clasa a V-a, de la Școala Gimnazială cls. I-VIII ,,Floare de Lotus'', Sînmartin, însoțiți de doamnele profesoare Dana Platona, Dindelegan Anca și doamna profesoară de limba engleză Popa Andrada. După ce li s-a vorbit despre regulamentul de înscriere la bibliotecă, au vizitat secția de împrumut pentru copii, unde doamnele bibliotecare le-a prezentat secția, fondul de cărți existent, apoi s-au oprit și în Ludotecă, unde au avut plăcerea de a vedea și alte lucruri interesante. După aceea, copiii au vizitat secția de împrumut pentru adulți, unde au putut vedea și fondul bogat de acolo, iar în final au ajuns și la Secția de arte, Mediateca, unde colega noastră doamna bibliotecară Cipriana Chiriac le-a pus un filmuleț din schițele binecunoscute, care să le amintească de marele, ilustrul domn al ,,Momentelor și schițelor'', Ion Luca Caragiale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu