SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 31 martie 2010

Zâmbiţi, vă rog!








Medicii stomatologi implicaţi în programul de profilaxie oro-dentară demarat de Asociaţia Medicilor cu Practică Privată din România (AMSPPR), Filiala Crişana au desfăşurat o nouă acţiune, înscrisă în program, la secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai''. În urma unei campanii de informare realizată de bibliotecarele secţiei elevii clasei a III-a de la Şcoala cu clasele I-VIII ,,Dacia'', însoţiţi de Doamnele Vicaş M. şi Cheregi Felicia au asistat la interesanta lecţie, participând activ la jocul interactiv propus de medici, fiind premiaţi cu pliante, pastă de dinţi şi periuţă.
Pentru a-şi însuşi mai bine regulile de igienă bucală elevii au citit cu mare atenţie din povestea lui Carius şi Bactus.

2 comentarii: