SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

duminică, 9 mai 2010

Oră de engleză la Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai ’’ Oradea

Vineri, 7 mai 2010, Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,, Gheorghe Şincai’’ a gazduit elevii clasei a IV-a B, Step by Step, de la Liceul Greco-Catolic Oradea

Elevii clasei a IV-a B, Step by Step, de la Liceul Greco-Catolic Oradea au lecturat o scurtă povestire şi au vizionat, timp de aproximativ 7 minute, un film de animaţie intitulat ,,The Story of The First Well’’ subtitrat în limba engleză. Copiii au avut posibilitatea să-şi pună în valoare cunoştinţele dobândite până în prezent prin discuţii asupra valoarii educative din filmuleţul vizionat.
Profesoara de engleză, Lorena Barna, a declarat: ,,împreună cu doamnele învăţătoare Cornelia Vesea şi Anamaria Ţirban am decis să realizăm ora de engleză în mod interactiv, într-un ambient plăcut şi relaxant, lăsând la o parte imaginea tipică a sălii de clasă cu profesorul la tablă şi elevii în bănci''.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu