SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 20 octombrie 2010

BIBLIOTECA - templu al lecturii si cunoasterii

In data de 29.09.2010, la Biblioteca ,,Gh. Sincai'' - ORADEA, a avut loc o vizita din partea clasei a II-a A, de la Scoala cu cls. I-VIII ,,Ioan Slavici'', invatatoare Cosereanu Mihaela si clasele a IX-a C si D, de la Colegiul National ,,Iosif Vulcan'', profesoara Negrut Margareta.
Scopul acestor vizite a fost familiarizarea elevilor cu spatiul Bibliotecii Judetene si instruirea lor cu privire la valorile existente in biblioteca. Elevii au fost impresionati de modul cum este compartimentat spatiul bibliotecii, precum si de felul in care sunt aranjate colectiile de carti in sectii.
Dupa ce au primit explicatiile necesare, vizita a continuat cu interpretari de cantece si recitari de poezii despre CARTE.
Pe viitor se va avea in vedere colaborarea intre cele doua institutii - biblioteca si scoala - in initierea si organizarea de activitati culturale (sedinte literare, concursuri, serbari, spectacole, etc.), cu reale valente educative in randul tinerilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu