SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 22 octombrie 2010

,,Peştişorul de aur''


Cartea ,,Cele mai frumoase basme ruseşti'' a fost căutată astăzi în bibliotecă. Aceasta cuprinde peste o sută de basme ce oferă o lectură plăcută şi în acelaşi timp utilă pentru copii, prin valoarea educativă ce se desprinde din contextul subiectului fantastic. ,,Peştişorul de aur'' abordează tema binecunoscută a pescarului şi a peştişorului care îndeplineşte dorinţe. Povestea a fost citită şi ascultată în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret, de elevi ai Liceului Teologic Baptist ,,Emanuel'', profesor Alina Burcă, astăzi, 22 octombrie 2010, începând cu ora 9.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu