SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 20 decembrie 2010

Vestea Naşterii Domnului la Oşorhei




La invitaţia partenerului nostru, profesor Amalia Ţoca, vineri 17 decembrie 2010, am participat la un program artistic realizat de elevii Şcolii cu clasele I-VIII din Oşorhei, Bihor. În straie specifice sărbătorii de Crăciun, cu un decor frumos amenajat, copiii au vestit apropierea naşterii Domnului Isus Cristos, interpretând colinde, pe acorduri de chitară şi orgă şi jucând piesa cu deosebit talent. Nelipsiţi la un astfel de eveniment au fost preotul comunei şi primarul Ioan Pop. Fiind luna cadourilor, din expoziţia de icoane pe sticlă realizată de elevi, fiecare invitat şi-a ales o amintire de la acest eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu