SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 2 decembrie 2010

Imnul naţional al României

Imnul național al României ,,Deteaptă-te, române!'' a fost un cântec foarte drag românilor, insuflându-le curaj în momentele cruciale ale istoriei. A devenit imn naţional din anul 1990. Despre istoricul imnului. semnificaţie şi versuri au vorbit elevii de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul'' şi de la Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr'' împreună cu profesoara lor de muzică Zita Bondar, în 29 noiembrie 2010, la Secţia pentru copii şi tineret. După un studiu temeinic la bibliotecă, elevii au realizat filmuleţe cu acest subiect relevând importanţa celor care au contribuit la realizarea versurilor şi aranjamentului muzical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu