SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 3 octombrie 2011

Ecouri de la ,,Noaptea Bibliotecilor"


Organizat pentru prima oară, evenimentul a avut un impact deosebit în rândul orădenilor, în noaptea de 1 spre 2 octombrie 2011, începând cu ora 18 până la 24. Încă de la intrarea în bibliotecă tineri şi mai vărstnici au profitat de ocazie şi s-au înscris gratuit, în acordurile de chitară ale lui Oliver Bader. În hol şi-au etalat standuri cu cărţi editurile orădene. Vizitatorul a avut posibilitatea să participe la conferinţe ştiinţifice şi prezentări de carte, reviste şi edituri, să asculte lectura de proză şi poezie, să participe la vernisaje de pictură, prezentare powerpoint de carte veche.
Cei mici au participat la atelierul de origami organizat de Editura ,,Casa'', la colţul poveştilor împreună cu actorii: Petre Ghimbăşan (în limba română) şi Szabo Barna, Stefan Bodor Maria, Balogh Judit (în limba maghiară). Părinţii şi copiii au participat la dezbaterea temei ,,Importanţa lecturii'' în colaborare cu Fundaţia Ruhama. O parte din utilizatorii restanţieri au returnat cărţile fără penalizări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu