SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 22 septembrie 2011

Noaptea bibliotecilor

Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'' organizează ,,Noaptea bibliotecilor'', eveniment ce se va desfăşura în noaptea de 1-2 octombrie 2011, la propunerea Asociatiei EXCEDO aflată in parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România şi Asociaţia Marketer Club. Scopul este ,,ca macar un sfert dintre cei care au calcat o data printr-o biblioteca in ultimii 10 ani ar reveni cel putin o data pe an într-o sală de lectură, astfel că starea de spirit in bibliotecile Romaniei s-ar schimba seminificativ''(vezi: http://www.noapteabibliotecilor.ro/)


Biblioteca va fi deschisă de la ora 18 la 24. Programul este diversificat, în funcţie de vârstă şi secţia vizitată.


Se mai numeşte ,,Noaptea iertării'' pentru că nu se vor aplica penalizări pentru documentele împrumutate şi aduse cu întârziere.


Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu