SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 9 septembrie 2011

Din nou în bănci!

Un nou an şcolar bate la uşă. Forfotă mare prin magazine pentru rechizite, ghiozdane, uniforme şcolare - acolo unde se cer. În luna august şi la începutul lunii septembrie am înregistrat şi noi o frecvenţă ridicată, caietele cu lecturi trebuiau completate, aşa că de multe ori rafturile secţiei au avut de suferit.

Elevii de la Şcoala cu clasele I-VIII din Diosig, însoţiţi de bibliotecara Durko Irina şi profesori: Negoiţă Codruţa, Lochli Magdolna, Olah Mirela şi Feher Artur au întreprins o vizită de recunoaştere la bibliotecă, ca în cursul anului să-şi completeze lecturile cu cele aflate în fondul Secţiei pentru copii şi tineret.


Colectivul Secţiei pentru copii şi tineret vă urează ,,note mari şi reuşite la examene'' în anul şcolar ce urmează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu