SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 27 iunie 2012

ACTIVITĂŢI DE VACANŢĂ

Deja s-au desfăşurat:
Clubul de lectură în limbi străine
S-a lecturat un text din Alice în ţara minunilor de Lewis Caroll, în limba romană, maghiară, engleză, franceză şi germană, de către elevi participanţi în ediţiile trecute ale  Clubului de lectură. S-au acordat premii pentru fiecare ,,actor'' la întâlnire, cărţile fiind donate de Librăria Gutemberg. La activitate au asistat elevi din clasa a IV-a de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'', prof. Ganea Daniela.
Vizita 
- elevilor din clasele I-V de la Şcoala Tăşad, înv. Pap Rita şi Ghenţ Valentina.
- elevilor de la S04 si gradinita din localitatea Satu Barbă, judeţul Bihor, coordonator Drinc Ana
- elevilor de la Scoala cu clasele I-VIII Câmpani, judeţul Alba
Atelier creativ şi recreativ
- elevi din diverse şcoli, cu probleme de sănătate, înscrişi în Clubul Liones. Misiunea clubului este de a crea şi menţine un  spirit de comuniune între oameni în privinţa ajutorului umanitar, prin intermediul voluntariatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu