SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 5 iunie 2012

Ziua copilului la bibliotecă

În fiecare an, de 1 iunie sărbătorim ziua copilului. De această data i-am avut printre noi pe elevii de la Centru Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 1 din Oradea, prof. Lenuţa Toma, prof. psihopedagog Valeria Colesnicov, prof. educator Daniela Niculescu şi elevii din calsele I-IV de la Şcoala cu clasele I-VIII Girişi de Criş, învăţător Sav Gheorghe. După prezentarea bibliotecii, invitaţii au avut posibilitatea să vizioneze o parte din schiţele lui Ion Luca Caragiale. Elevii de la CSEI Nr. 1 pun în scenă schiţa ,,Un pedagog de şcoală nouă'', urmând să fie jucată de ei pe scena Secţiei pentru copii şi tineret, la o altă întâlnire.
Dorim sănătate tuturor copiilor şi succes în activitatea de şcolar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu