SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 30 mai 2012

Spaima mărilor

Satisfacţia muncii noastre de bibliotecari, de promovatori ai lecturii am simţit-o, astăzi 30 mai 2012, prin participarea la evenimentul organizat de elevul Mihai Blaga, din clasa a VI-a, de la Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr'',  care şi-a lansat prima carte, cu titlul ,,Spaima mărilor''. Acest  mic ,,Jules Verne'' al timpurilor noastre, născut la data de 4 septembrie 1999 în oraşul Oradea, dintr-o familie de intelectuali, a scris această carte într-o vacanţă, după lectura zecilor de romane, unde a îmbinat aventura cu fantasticul. Stăpâneşte foarte bine arta dialogului şi a umorului. Are în palmares şi alte scrieri (fabule, poezii, proză scurtă), urmează a fi publicate. Mulţumim pentru invitaţia la debutul său literar, care a avut loc în sala de festivităţi a liceului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu