SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

sâmbătă, 26 mai 2012

Invitaţie la inaugurarea Şcolii cu clasele I-VIII ,,Avram Iancu''

În 25 mai 2012, a avut loc inaugurarea Şcolii cu clasele I-VIII „Avram Iancu", două corpuri de clădiri complet modernizate şi dotate. Fiind vechi colaboratori în desfăşurarea multor activităţi educaţionale, am avut onoarea de a fi invitaţi şi noi la acest eveniment deosebit.
Lucrările de reabilitare, extindere şi modernizare a şcolii, situată pe str. Gh. Pop de Băseşti, au demarat  în luna octombrie a anului 2010 în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 (REGIO).
La inaugurare au participat primarul Ilie Bolojan, viceprimarul Florica Cherecheş, coordonatorii Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională din cadrul Primăriei Oradea, reprezentanţii Administraţiei Imobilare Oradea, reprezentanţii altor instituţii şi autorităţi din municipiu. S-a desfăşurat o conferinţă de presă, s-a realizat un tur al şcolii. În curte au luat cuvântul directoarea Gheorghina Bîrlădeanu, primarul Ilie Bolojan, viceprimarul şi alţi invitaţi, apoi elevii au prezentat un program artistic.
Dorim multă putere de muncă şi multe realizări colectivului profesoral şi elevilor din această şcoală!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu