SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 17 mai 2012

Ora de stomatologie

Ieri 16 mai 2012, de la ora 10, în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret a avut loc întâlnirea copiilor de la Grădiniţa cu program Prelungit nr. 37, educatoare Torge Elena şi Ştiac Dana, cu medicii stomatologi Zamfirescu Iulia Codruţa, Tripon Cristina şi Motoc Veronica din Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Filiala Crişana. Copiii au învăţat regulile unei igiene corecte prin: periajul dinţilor (utilizând periuţă şi o cantitate de pastă de dinţi adecvată vârstei), evitarea lichidelor îndulcite, mai ales înainte de culcare, folosirea mijloacelor suplimentare de igienă orală, limitarea numărului de gustări între mese, controale periodice la medicul dentist etc.
Pentru participarea la activitate copiii au primit pacheţele cu: o periuţă de dinţi, pastă, un joc şi un pliant cu sfaturi pentru părinţi, oferite, prin intermediul asociaţiei, de Firma Colgate.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru orice initiativa si pentru orice efort de sustinere si educare a copiilor din Romania.

    RăspundețiȘtergere