SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 17 iulie 2012

Prezentare carte

Semnalăm apariţia volumului ,,Rolul activităţilor extracurriculare desfăşurate în cadrul parteneriatelor cu instituţii de cultură şi educaţie'', apărut la Editura Aureo, coordonator  Mariana Barna. Lucrarea este rezultatul Simpozionului naţional desfăşurat pe două secţiuni: română şi maghiară, la Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'' Oradea, în data de 6 aprilie 2012.
Volumul reuneşte lucrările a peste 100 de participanţi care prezintă modalităţi inedite de realizare a activităţilor extracurriculare, evidenţiind colaborarea între diversele instituţii, descriind diverse tipuri de activităţi extraşcolare, prezentând o arie largă de acţiuni desfăşurate, fiind un adevărat suport informaţional pentru participanţi.
Ideea organizării acestui simpozion a apărut din necesitatea promovării rezultatelor activităţilor din cadrul parteneriatelor încheiate de bibliotecă cu diferite instituţii educaţionale, asociaţii, fundaţii din judeţ şi din ţară. Evenimentul a fost la prima ediţie, având un adevărat succes se impune organizarea şi a altor ediţii în următorii ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu