SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 3 octombrie 2012

Început de toamnă la bibliotecă

Colaborarea şcoală - bibliotecă se fructifică în fiecare început de an şcolar pe baza parteneriatelor încheiate de aceste instituţii, ele includ o serie de activităţi, programate lunar şi pe diferite teme de interes. Fiecare proiect propune ca primă activitate vizita la bibliotecă, pentru familiarizarea elevilor cu mijloacele de informare (cataloage tradiţionale şi electronice), cu fondul de documente, criteriile de aranjare la raft, întocmirea cererii de împrumut la sala de lectură, acte necesare pentru obţinerea permisului de intrare etc. Catedra de limba şi literatura română de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan''a realizat deja sesiunea de instruire a elevilor din clasele a IX-a, coordonaţi de prof. Vaida Valeria şi din clasele a V-a, cu prof. Ungur Rodica şi Urs Lidia, în data de 28 septembrie 2012, respectiv 2 octombrie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu