SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 3 octombrie 2012

Ora de stomatologie

Astăzi 3 octombrie 2012, de la ora 10:00, în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret a avut loc întâlnirea lunară a medicilor stomatologi: Panţel Corina, Ţenţ Nicoleta şi Motoc Veronica din cadrul Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Filiala Crişana cu elevi din clasa I-a şi a III-a (prof. înv. primar Clonda Angelica şi Duma Maria) de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'' Oradea. Lecţia a constat în predarea unor reguli de igienă orală, incluzând şi o serie de sfaturi şi recomandări pentru părinţi cu ajutorul pliantelor oferite copiilor de la firma Colgate. Pentru participare la activitate elevii au mai primit pastă şi o periuţă de dinţi Colgate Junior.

Un comentariu:

  1. Aveti grija de dintii vostri si spalati-va pe dinti si daca aveti carii duceti-va la dentist cu prima ocazie. Acum nu mai doare!!!

    RăspundețiȘtergere