SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 27 septembrie 2012

Club de lectură în limba franceză

Întâlnirea lunară a Clubului de lectură a avut loc miercuri, 26 septembrie 2012, de la ora 14, în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret. Prezenţi la acest eveniment au fost elevii din clasa a VI-a, de la Şcoala cu clasele I-VIII ,,Dimitrie Cantemir'', însoţiţi de profesorii Ghitea Dumitru, Hera Diana şi Crăciun Andra. Lectura în limba franceză a textului ,,La rose bleue'' a fost realizată de către profesoara Ilieş Diana, de la Colegiul Economic ,,Partenie Cosma'' şi apoi de elevi. Ei  au răspuns la întrebările adresate privind conţinutul textului şi cuvintele necunoscute. Şi la această întâlnire au participat partenerii bibliotecii: prof. univ. dr. Magda Danciu de la Facultatea de Litere a Universităţii din Oradea şi prof. Laura Ardelean de la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu'', care au oferit informaţii despre clubul de lectură şi scopul lui.


În final elevii au avut posibilitatea de a răsfoi cărţile în limba franceză existente în fondul secţiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu