SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 18 septembrie 2012

Scoala pentru o Românie Verde

       Iată un anunţ important de la Asociaţia Umanitară ,,Zibo'' din Satu Mare, dacă vă interesează conectaţi-ne şi vă vom oferi mai multe detalii.
Dragi prieteni,
        Am semnat cel mai important parteneriat pentru realizarea actiunii Scoala pentru o Romanie Verde. Astfel, Aqua Carpatica devine principalul partener care va fi alaturi de noi si miile de copii si profesori participanti la cea mai ambitioasa actiune ecologica organizata vreodata in Romania.
       Ne face placere sa fim parteneri cu Aqua Carpatica de care ne leaga prin actiunile organizate deja impreuna (Flashmob-ul copiilor - 1 iunie 2012 si sustinerea Legii Apei) un scop comun:
GRIJA FATA DE COPII
          Pentru ca dincolo de un brand care comercializeaza cea mai pura apa din Romania, am descoperit oameni pasionati de ceea ce fac, de dorinta lor de a oferi un produs benefic sanatatii copiilor, de la bebelusi la adolescenti.
Suntem mandri de a fi parteneri cu Aqua Carpatica!
Prin acest parteneriat Aqua Carpatica devine principalul sponsor si partener in organizarea actiunii Scoala pentru o Romanie Verde, oferind atat premiul lunar scolilor castigatoare, cat si alte premii copiilor participanti.
         Mai mult decat atat, demaram impreuna colectarea de PET-uri de Aqua Carpatica. Astfel, pentru fiecare 500 de PET-uri de Aqua Carpatica colectate, scolile participante vor primi cate 50 caiete si 50 pixuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu