SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 2 iulie 2013

Biblioteca publică - spaţiu de învăţare pe tot parcursul vieţii

În perioada 17 - 21 iunie 2013, la Poiana Braşov a avut loc ultima rundă a cursurilor de formare în contextul Tineret în Acţiune, cursuri de formare pentru bibliotecari-traineri si reprezentanti ai bibliotecilor judetene in domeniul scrierii cererilor de finantare, managementul proiectelor si al voluntarilor, infiintarea de ONG-uri. Au participat peste 65 bibliotecari din ţară care au dobândit competenţe în domeniul managementului proiectelor, îmbinând teoria cu practica, învâţând metode de educaţie nonformală în lucrul cu tinerii. Echipa de proiect din cadrul IREX va asista pas cu pas echipele ce se vor constitui în bibliotecile judeţene pentru completarea cererilor de finanţare în programul Tineret în Acţiune.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu