SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 4 iulie 2013

Club de lectură pentru elevi - editie specială


În cadrul ediției speciale a Clubului de lectură pentru elevi desfăşurat marți, 2 iulie 2013, au fost invitați americani, coordonați de voluntarii Joy şi Pat Hardin, care le-au prezentat copiilor un fragment din "Treasure Island", de Robert Louis Stevenson, implicându-i în activităţi practice menite să le stimuleze interesul pentru lectură şi limba engleză. Participanţi au fost  iniţiatorii acestui proiect, elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu'', însoţiţi de prof. de limba engleză, Iulia Lorena Barna, şi alţi utilizatorii ai Secţiei pentru copii şi tineret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu