SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 27 februarie 2014

Club de lectură

Ieri, 26.02.2014, de la ora 15:00, a avut loc ediţia clubului de lectură în limba română, pentru elevii din clasele primare, coordonat de dna prof. Ardelean Laura, alături de studentele de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane Emili Ciordaş, Emilia Ţicărat, Alina Copil, precum şi eleva din cls. a XI-a Teaha Ştefana de la Colegiul Naţional ,,M. Eminescu''. La club au mai luat parte elevii de clasa a IV-a de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'', îndrumaţi de dna înv. Donca Maria şi voluntarii americani Joy şi Patrick Hardin. Copiilor li s-a lecturat un text din Eugen Ionescu - ,,Poveşti 1, 2, 3, 4'', s-a mai citit de asemenea şi un poem dadaist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu