SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 20 februarie 2014

Ora de somatologie

Miercuri, 19.02.2014, de la ora 09:20 ne-au vizitat elevii clasei a III-a de la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir'', însoţiţi de dna înv. Coşarcă Tatiana. Copiii s-au familiarizat cu cărţile existente la secţia copii şi tineret, au răspuns întrebărilor puse de către bibliotecar, referitoare la lecturile cerute la şcoală, la operele cunoscute de ei din autori români şi de circulaţie universală studiaţi până-n prezent. Totodată, au asistat şi la o interesantă lecţie de igienă orală. Copiii au ascultat cu deosebit interes sfaturile date şi cunoştinţele transmise de către dnele dr. Veronica Motoc şi Izabela Albert. Au fost întrebaţi care sunt cele trei reguli de aur pentru a avea o dantură frumoasă şi sănătoasă.
La finalul lecţiei, copiii au avut parte de o surpriză constând într-un pacheţel ce conţinea pliante, o periuţă şi o pastă de dinţi.

Sursa: poze-https://ro-ro.facebook.com/bibliobihor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu