SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 11 decembrie 2014

Lansarea proiectului ,,Tărâmul magic al copilăriei''


Proiectul ,,Tărâmul magic al copilăriei’’  a fost lansat în data de 9 decembrie 2014, de la ora 17. La eveniment au participat reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Bihor, cadre didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar, psihologi, bibliotecari şi un invitat special de la Fundaţia Grupo Azvi din Spania. Doamna director manager, prof. Ligia Antonia Mirişan a rostit cuvântul de bun venit şi a prezentat un filmuleţ cu imagini relevante din activitatea bibliotecii. Tavaszi Hajnal, director adjunct de specialitate, a vorbit despre activitatea Secţiei pentru copii, Mariana Barna, şef serviciu Comunicarea coleţiilor, a prezentat parteneriatul dintre cele două instituţii şi proiectul pus în aplicare. Doamna Ioana Alexandrescu, în calitate de voluntar al fundaţiei, a prezentat obiectul de activitate al fundaţiei şi scrisoarea de felicitare a doamnei Pilar Kraan, director al Fundaţiei Grupo Azvi din Spania. Proiectul a constat din diversificarea centrului de agrement al Secţiei pentru copii şi tineret, cu amplasarea de materiale gonflabile pentru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, pentru petrecerea într-un mod plăcut a timpului liber în compania părinţilor, cu oportunitatea  învăţării unor noţiuni simple de limba spaniolă şi franceză, prin intermediul jocului. Evenimentul s-a încheiat cu viziţa centrului recreativ şi cu un pahar de şampanie.


  

       
 Fundaţia Grupo Azvi, Spania a donat trei obiecte: un castel gonflabil, un tobogan şi un căluţ. 
Mulţumim colaboratoarei noastre, d-nei lector univ. dr. Ioana Alexandrescu şi echipei Fundaţiei Grupo Azvi, prin doamna director Pilar Kraan. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu