SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 16 decembrie 2014

Premierea participantilor la Concursul ,,Crăciunaşul’’, ediţia a IV-a


Marţi 16 decembrie 2014, de la ora 10, în amfiteatrul bibliotecii a avut loc premierea participanţilor la concurs ,,Crăciunaşul’’ ediţia a IV-a , concurs naţional pentru preşcolari şi şcolari (clasele I-VIII).
Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Sincai'' Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven, Grădiniţa ,,Veselă’’ şi Asociaţia ,,Salvaţi Copiii’’ Iaşi, a organizat concursul ,,Crăciunaşul’’, cu scopul cultivării calităţilor umane ale copiilor, sensibilizarea faţă de cei nevoiaşi şi apropierea de Sfânta sărbătoare.
Au participat elevi din clasele: pregătitoare A, I-a A, a II-a A, a III-a A, B, C şi a IV-a A de la Liceul Teologic Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu’’ prof. Muscaş Ana, Hepuţiu Iuliana, Chişiu Ioana, Brege Elena Viorica, Tirpe Maria Eva, Selegean Alina, Pintea Adriana, Hera Florica,  preşcolari din grupa mijlocie A, grupa mare A şi grupa germană A de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 45, prof. Niulaş Mariana, Indrie Tunde, Olar Livia, Tăut Anca, Caba Sanda şi Ciocan Rodica, elevi din clasa I-a de la Şcoala Gimnazială ,,Dacia’’, prof. Fabian Simona, elevi din clasa I-a şi a III-a de la Şcoala Gimnazială ,,Ovidiu Drimba’’ Lugaşu de Jos, prof. Bondar Simona şi Gavriluţ Simona, elev Albuţ-Dana Cosmin şi Albuţ-Dana Rareş de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul’’, elevi de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan’’, prof. Marcu Patricia.
Copiii participanţi au avut de redactat/desenat o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, fiecare exprimându-şi urările de bine pentru Moş, dar şi cerinţe pentru seara de Crăciun. Elevul Popan Yannis de la Liceul Teologic Ortodox doreşte, în primul rând sănătate pentru părinţii săi, doreşte sănătate pentru copiii bolnavi, hrană celor flămânzi, îmbrăcăminte celor goi, înţelepciune conducătorilor statelor lumii pentru a păstra pacea între popoare. Lucrările pot fi văzute pe holul secţiei pentru copii şi tineret a bibliotecii.
La eveniment au fost invitaţi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir’’cu orchestra de adulţi, coordonaţi de prof. Lung Doina, elevi de la Şcoala Gimnazială Internaţională ,,Agora’’ şi eleva Oprea Daria, fostă concurentă la Next Star 2014, care ne-au încântat cu programul lor de colinde.
Toţi copiii au primit premii şi diplome, cadrele didactice implicate diplome şi adeverinţe. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu