SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 21 aprilie 2016

Încondeiașul

Invitație la premiere
,,Încondeiașul’’

Secția pentru copii și tineret a Bibliotecii Județeane ,,Gheorghe Șincai'' Oradea în parteneriat cu Asociația Kids Heaven din Iași organizează în 22 aprilie 2016, de la ora 10:00, în holul mare al bibliotecii, premierea participanților la proiectul umanitar ,,Încondeiașul'', ediția a V-a 2016, revistă și concurs național pentru copiii școlari (clasele I-VIII) și preșcolari, inclus în CAE/2012, la poziția 9. Participanții au avut ca sarcină de lucru să încondeieze ouă din lemn utilizând diverse tehnici. Toți copiii sunt premiați cu diplome și cadouri surpriză.

,,Încondeiașul'' s-a desfășurat sub conceptul ,,Participă și ajută'' și a urmărit cultivarea calităților umane, sensibilizarea copiilor față de cei nevoiași.

Vă așteptă cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu