SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 13 iunie 2016

Concursul ”Fotografie de excursie” - premierea

 Astăzi, 13 iunie 2016, i-am premiat pe câștigătorii concursului ”Fotografie de excursie”, concurs derulat de Secția de împrumut pentru copii și tineret în perioada 25 aprilie-13 iunie a. c. Scopul  nostru a fost să dăm semnificație și valoare vizitelor la bibliotecă și să promovăm talentul artistic. 
Câștigătorii sunt elevii clasei pregătitoare de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Oradea și doamnele învățătoare pentru învățământul primar Alina Miclăuș și Maria Câmpean, care ne-au trimis poze din timpul săptămânii ”Școala Altfel” făcute cu ocazia vizitelor la Salina Turda, la Grădina Botanică din Cluj-Napoca, la Biblioteca Județeană ”Gh. Șincai” Bihor, la Teatrul ”Arcadia” și la editura ”Casa”.
La festivitate au participat trei reprezentanți ai clasei, care ne-au povestit din experiențele lor ca excursioniști. Tot ei au ridicat și premiile constând în cărți și diplome.
Din partea organizatorilor au fost prezente dnele Mariana Barna, șef-serviciu, Iolanda Demian, bibliotecară și Marioara Olpretean, bibliotecară.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu