SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 2 iunie 2016

Premii pentru așii compunerilor

    Cartea ”Pulbere de stele” a stat la baza compunerilor scrise de elevii claselor a III-a și a IV-a în cadrul unui concurs lansat de Biblioteca Județeană și Facultatea de Științe Socio-Umane. Această activitate și-a propus să valorifice potențialul creator și bogatul registru lingvistic cu care elevii din clasele superioare ale ciclului primar sunt înzestrați.
  Premierea participanților a avut loc ieri, 1 iunie 2016, în Ludoteca Secției de împrumut pentru copii și tineret, în cadrul festivității de premiere a câștigătorilor concursului de lectură ”Cele mai frumoase trei cărți”. 
 Tema compunerii a fost prezentarea evenimentelor cărții din perspectiva personajul principal, dacă elevii ar fi ei înșiși în pielea personajului principal.
     Ceea ce a rezultat au fost câteva compuneri minunate. 
    Cine sunt premianții? Elevi din clasa a III-a de la două școli orădene: Ardelean Alexandru Dafin și Mitrică Miruna, de la Școala Gimnazială ”Oltea Doamna” Oradea și Dan Diana Ștefania, de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Oradea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu