SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 5 iulie 2016

A început programul de vacanţă

 Programul de vacanţă dedicat copiiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani a început în această săptămână. Între orele 10 şi 12 vă aşteptăm să vă alăturaţi grupului deja format în jurul doamnei Mioriţa Săteanu şi a echipei de voluntari şi bibliotecari implicaţi în acest proiect.
De ce aveţi nevoie pentru a vă înscrie copilul/copiii în program?
- să aveţi permis de bibliotecă;
- să completaţi un formular de înscriere în program (îl găsiţi la Secţia de împrumut pentru copii şi tineret, la etajul I);
Care sunt regulile care trebuie respectate în interiorul spaţiului de bibliotecă pe durata celor două ore?
- respectarea orarului programului;
- respectarea indicaţiilor îndrumătorilor în timpul activităţilor, păstrarea unei linişti acceptabile (vorbim, cântăm, aplaudăm, dar nu strigăm) şi evitarea alergatului prin bibliotecă (în acest sens, este important să discutaţi cu copiii despre aceste subiecte înainte de a-i aduce la program);
Materialele de lucru necesare activităţilor sunt asigurate de organizatori, iar tot ceea ce realizează copilul în cele două ore poate fi dus acasă.
Din experienţa noastră din anii anteriori, vă recomandăm să le aduceţi un sandwich. Apă au la dispoziţie în cadrul instituţiei.
Vă mulţumim tuturor, organizatori şi beneficiari, pentru că datorită vouă această idee minunată este pusă în practică!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu