SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 13 iulie 2016

Club de lectură în limba engleză

În 12 iulie 2016, în Ludoteca Secției de împrumut pentru copii și tineret s-a desfășurat Clubul de lectură în limba engleză. Așa cum ne-am obișnuit, cluburile de lectură într-o limbă străină se desfășoară cu participarea unui vorbitor nativ de limba respectivă. 
Invitatul clubului de lectură în limba engleză a fost profesorul de origine americană Carl Fitzgerald. Ne-am bucurat și de prezența dnei lect. univ. dr. Simona Laurian-Fitzgerald de la Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universității din Oradea.
În cadrul ediției din această lună, care s-a suprapus peste programul de vară organizat de Secția de împrumut pentru copii și tineret, deci i-a cuprins și pe copiii înscriși în acest program, a fost prelucrat textul The ugly duckling
Mai multe imagini pe adresa de Facebook a Bibliotecii Județene Bihor la https://ro-ro.facebook.com/bibliobihor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu