SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 9 august 2016

Club de lectură în limba franceză


Marți, 9 august 2016 de la ora 11, Ludoteca a fost, pentru o oră, locul de întâlnire al iubitorilor de cultură și civilizație franceză. Copiii aflați în tabăra de vară au participat la activitățile coordonate de prof. univ. Magdalena Danciu, asist. dr. Teodora Cernău și prof. Sanda Domingo.










7 comentarii:

  1. Aveți nevoie de o împrumut dacă vi se aplică acum.

    Oferim împrumuturi și servicii financiare de orice fel. Împrumutul nostru variază de la afaceri la împrumuturi personale sau condiții pe termen lung sau scurt, cu dobânzi favorabile (2%). Procesul nostru de împrumut este foarte rapid și sigur, cu garanții. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vizitați-ne la adresa noastră de e-mail; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) vă rugăm să ne comunicați suma împrumutului de care aveți nevoie și să doriți durata împrumutului. Noi sper sa ne mai auzim. Puteți trimite un mesaj la adresa de e-mail de mai jos. Luiscarlosfinance@outlook.com

    NOTĂ: toate e-mail-urile ar trebui să fie transmise la: Luiscarlosfinance@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  2. O zi buna,
      Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de $ 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal; mrsmelissaloanfinance@Outlook.com pentru mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ați fost refuzat de banca dvs. sau de orice altă instituție financiară responsabilă din țara dvs.? Ești înmuiată în datorii? Sunteți într-un mare stres financiar?
    Nu vrei să începi o afacere bună cu un capital imens și rezonabil? Ați fost scamat în fața acestor companii ilegale de împrumut online? Aveți un plan de afaceri bun, dar nu aveți capitalul financiar adecvat pentru a începe? Sunteți un antreprenor și aveți nevoie de un împrumut pentru finanțarea contractului? Aveți o idee de afaceri bună sau know-how, dar aveți capital suficient pentru o copie de rezervă? Aveți nevoie de un împrumut cu o garanție absolută? Aveți nevoie de un împrumut care va transforma viața pentru totdeauna? Esti crestin, musulman sau budist? Doriți să achiziționați o proprietate și nu aveți suficienți bani pentru ao executa? Aveți un credit rău și, din această cauză, ați fost pe lista neagră? Aveți nevoie de un împrumut care poate fi stabilit cu sau fără un angajament? DA, toate astea sunt posibile ... TOATE

    Este 100% posibil ca toate acestea să vină, tot ce trebuie să faceți este să citiți cu atenție broșura de broșură cu privire la conținutul dvs. astfel încât să puteți deduce foarte mult tipul de împrumut datorită aspirației dvs. financiare.

    * TERMENI Împrumut / ANUL PRESEI DE ÎMPRUMUT:

    Împrumuturi pe termen scurt: 1-5 (Împrumuturile din această categorie pot fi emise numai debitorilor în termen de 1 până la 5 ani, dacă toate au fost egale).

    Împrumut pe termen mediu: 5-15 ani (Împrumuturile din această categorie pot fi emise debitorilor numai în intervalul de timp cuprins între 5 și 15 ani, dacă toate au fost egale).

    Împrumut pe termen lung: 15-30 ani (Împrumuturile din această categorie pot fi eliberate debitorilor numai în intervalul de la 15 până la 30 de ani, dacă toate lucrurile ar fi egale).

    * APLICAREA / CONDITIILE MANAGEMENTULUI DE OFERTARE:

    1) Împrumutatul trebuie să fie un bărbat sau o femeie cu cea mai mare onestitate și demnitate să se uite.
    2) El sau ea trebuie să fie direct și să aibă încredere pentru a evita complicațiile și îndoielile
    3) El sau ea trebuie să fie serios minte și dispus să obțină experiența împrumutului a arătat că majoritatea oamenilor aplică pentru împrumuturi on-line doar pentru a ști dacă împrumutul real on-line sunt reale.
    4) Trebuie să aibă vârsta de 18 ani și mai mult pentru a aplica.
    5) El trebuie să fie urmărit în țara de reședință sau țară de origine în scopuri de securitate din fondurile noastre.

    * TIPURI / TIPURI DE SERVICIU pe care le oferim sunt:

    General Business / Loan Merchant.
    Împrumut militar personal.
    Dezvoltarea împrumuturilor imobiliare.
    Împrumut de proprietate.
    Credit de împrumut.
    Credit de Credit Medical / Spitalul de Credit.
    împrumut de familie
    Împrumut personal sau împrumut
    credit fără garanții
    Mobilitate în călătorii / împrumuturi
    Ceremonia de împrumut.
    De asemenea, ...
    Procedura de solicitare a creditului: Toți candidații / împrumutații interesați sunt invitați să aplice prin adresa oficială de e-mail a companiei la adresa: guaranteeetrustloan24hours@gmail.com
    Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare rapidă.

    Salutari,

    RăspundețiȘtergere
  4. O zi buna,
      Dragul meu prieten sunt Susana Bonita Sunt aici pentru ca bunica doamnei Melissa, care îmi oferă împrumutul meu de $ 100.000,00 USD, sunt aici pentru a vă permite să știți că există oameni diferiți în viață Mulțumesc lui Dumnezeu că mi- Melissa, care îmi fac visele, internetul dragului meu prieten este plin de înșelătorie și acum poți obține împrumutul prin intermediul doamnei Melissa din Italia prin e-mail-ul personal; mrsmelissaloanfinance@outlook.com pentru mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua tuturor, eu sunt Faruk Yildirim pe nume, scriu această mărturie pentru că sunt cu adevărat recunoscător pentru ceea ce a făcut compania SUSAN JAMES LOAN FIRML COMPANY pentru mine și familia mea, atunci când am crezut că nu există nicio speranță și a făcut din familia mea să se simtă viu din nou prin împrumut ne împrumut la o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Ei bine, am căutat un împrumut pentru a-mi rezolva datoriile pentru ultimele două luni, tot ce am întâlnit scamat și mi-a luat banii până când am întâlnit în sfârșit un credincios Dumnezeu.Text Me:+1(587)206-1157 Or Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer Or Email: susanjamesloanfirml07 gmail.com Or susanjamesloanfiml07@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Am a member of the great illuminati brotherhood. I went through your profile and I know you want to know if you are interested in becoming a successful member of the great illuminati and become rich famous and powerful, get your first benefit of $500,000.00USD and a car worth $400,000.00USD and a house worth $800,000.00USD and a visa to any country of your choice. If you are interested kindly give me a reply saying yes or what's app us on. +1(214) 305-8945 email on drcarlos041@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  7. We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.

    We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffer driven offers. We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.


    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
    2. Total Face Value: Eur 1 MIN and Eur 5B MAX (Five Billion USD).
    3. Issuing Bank: HSBC, London or Deutsche Bank Frankfurt or any Top 25 WEB
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
    6. Delivery: SWIFT TO SWIFT.
    7. Payment: MT-103.
    8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.


    All relevant business information will be provided upon request.

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact : Mr. Raymond Doison
    Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
    skype:crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
    Whatsapp : +44 7459 947744

    RăspundețiȘtergere